Bacalah dengan (menyebut) nama Tuhanmu Yang menciptakan,Dia telah menciptakan manusia dari segumpal darah. Bacalah, dan Tuhanmulah Yang Maha Pemurah,Yang mengajar (manusia) dengan perantaran kalam,Dia mengajar kepada manusia apa yang tidak diketahuinya. Ketahuilah! Sesungguhnya manusia benar-benar melampaui batas,kerana dia melihat dirinya serba cukup. Sesungguhnya hanya kepada Tuhanmulah kembali(mu).

Rabu, 21 Julai 2010

Malam Pengenalan Kelab KTC 2010

Dengan Nama Allah Maha Pemurah lagi Maha Penyayang....

Dah berlalu 3 tahun aku menghadiri Malam Pengenalan Kelab. Kali agak menakutkan kerana terpaksa berebut bilangan adik-adik yang sedikit dengan pesaingan kelab yang lain. Walaupun KRU merupakan kelab Islamic dan dilihat lebih senyap berbanding kelab lain namun sambutan KRU sangat menggalakkan sehinggakan separuh dari kehadiran adik-adik malam itu telah berdaftar sebagai ahli kelab. Saya,Faruqi mengucapkan ahlan wahsalan kepada adik-adik dalam Kelab Remaja Ukhwah. Moga-moga adik-adik menjadi seorang mahasiswa yang cemerlang.(^^)Muslimat Yang Menjaga kaunter KRUMuslimin Tegar KRUAdik-Adik Isi BorangBila boleh aku wat program ni...Ustaz Azizan Ke-2Target-target...Renungan jauh....Hiasan KRUTudia,Adik-Adik Muslimin RamainyaInsyaAllah,cnior KRU tahun 4 akan graduateTidak clap memilih pemimpin....
....Kerana Tuhan Untuk Manusia....

7 ulasan:

angahfarah berkata...

salam faruqi..teruskan perjuangan ye dik..dulu kami (senior) da merasai pengalamn ini..semaikan benih kepimpinan kpd adik2 baru..insyaAllah.. moga urusan kalian dipermudahkn.. insyaAllah, akk dan suami (abg khairul) sedia membantu jika ada program2 dalaman KRU.. lama x handle program..rs rindu pula..

Tanpa Nama berkata...

ya, kenangan mengusik jiwa.....hidup KRU..

ridwanto

Hanisah Binti Mohamad Ali berkata...

Salam..
i'm proud for all of u....KRU...sob2

Hanisah Binti Mohamad Ali berkata...

Ramai tak ahli KRU kali ni???brapa min and mat?

keyhearts berkata...

Izmar dan Wafie semakin lemah!!!
Bilangan 81orang.46min 35mat.

Nat Cure berkata...

Harap-harap yang aktif pun ramai..

Hanisah Binti Mohamad Ali berkata...

knapa izmar n wafi lemah?
sibuk keje lain kot...
kamu ada angkatan baru...
kuatkan angkatan baru...cucuk semangat angkatan lama...(dengan ini saya undur diri ~ kes LIFOPE)sob2