Bacalah dengan (menyebut) nama Tuhanmu Yang menciptakan,Dia telah menciptakan manusia dari segumpal darah. Bacalah, dan Tuhanmulah Yang Maha Pemurah,Yang mengajar (manusia) dengan perantaran kalam,Dia mengajar kepada manusia apa yang tidak diketahuinya. Ketahuilah! Sesungguhnya manusia benar-benar melampaui batas,kerana dia melihat dirinya serba cukup. Sesungguhnya hanya kepada Tuhanmulah kembali(mu).

Rabu, 21 Julai 2010

Usrah Kubra KRU

Dengan Nama Allah Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang...

Alhamdulillah perjumpaan pertama KRU secara tidak rasmi bersama-sama adik-adik di KTC berjalan dengan lancarnya. Secara ringkasnya perjumpaan ini begitu ceria sekali dengan adik-adik dibahagikan kepada kumpulan kecil. Pelbagai soalan dikemukan adik-adik tentang akademik,universiti dan hal-hal semasa. Kami dari peringkat senior KRU mengharapakan adik-adik menggunak platform untuk menampil secara maksimum diri anda sebagai seorang mahasiswa...(^^)
Penat-Penat...(^^)Naqib Cemerlang(Mantan Pimpinan PMI)Course Mate Pun DatangKetua Badar Datang MelawatSaudara YB Azim(MPM) tidak luntur mencari ilmuEh! Syazwan???Fokusnya..(^^)Old School...Mantan JAR KRU
....Kerana Tuhan Untuk Manusia....

Tiada ulasan: